Toegangscontrole

Het grote verschil en dus een voordeel is dat je gebruik maakt van dezelfde soort telefoons en deze geoptimaliseerd zijn. Dit betekent dat er geen onnodige applicaties of media op onze telefoons staat. Hierdoor benut je de maximale scan capaciteit voor jouw event.

Nee. Jouw privacy en veiligheid vinden we belangrijk. Zodra je een event hebt aangemaakt, wordt er een QR code aangemaakt. Tijdens het event log je in op jouw account en laat iedereen die verantwoordelijk is voor de toegangscontrole met de Joexe app inloggen op het event. Eenvoudig, veilig en betrouwbaar.

Financieel

Alle gelden die wij ontvangen vanuit de verkoop van tickets, worden gestort op het rekeningnummer van onze stichting en betalen we ook jouw omzet vanaf dit rekeningnummer. Om jouw omzet te kunnen borgen, maken wij gebruik van een derdengelden stichting. Hierdoor blijft jouw omzet gescheiden van de bedrijfsvoering van Joexe. Betrouwbaar en goed om te weten dat jouw omzet veilig is bij Joexe.

Om jouw omzet te kunnen borgen, maken wij gebruik van een derdengelden stichting. Hierdoor blijft jouw omzet gescheiden van de bedrijfsvoering van Joexe. Betrouwbaar en goed om te weten dat jouw omzet veilig is bij Joexe.

© Joexe 2021
Ontwikkeld door Convident