Als je tickets via Joexe verkoopt word je direct een vriend van Joexe en dat klinkt als muziek in de oren. Waarom? Je steunt hiermee ons initiatief “Vrienden van Joexe”. Met dit initiatief ondersteunen wij jong muzikaal talent en jongeren met een passie voor muziek maar die niet over  de financiële middelen beschikken. 

Hoe?

Van iedere betaalde ticket, wordt 10% in het fonds vrienden van Joexe gestort. Op basis van het budget wat is opgebouwd, zal jaarlijks worden vastgesteld hoeveel aanvragen wij kunnen honoreren. 

Als organisator van een event weet jij als geen ander hoe belangrijk een goede line-up voor de verkoop van tickets is. Ook zal het geen geheim voor je zijn dat de culturele sector het zwaar heeft als het gaat om de financiële middelen. Is het dan niet fantastisch om een vriend van Joexe te worden? Een mooie doelstelling die bijdraagt aan maatschappelijk ondernemen voor jou als organisator en voor Joexe. 

Heb je als organisator nog vragen dan kun je ons telefonisch bereiken of door middel van het contactformulier contact met ons opnemen. 

Wij willen graag vriendschap met jou sluiten. Hoe meer vrienden, des ter meer jongeren wij kunnen ondersteunen. 

© Joexe 2022
Ontwikkeld door Convident